Aromescence Neroli

Decléor VERHAAL

DECLÉOR, VISIONAIR SINDS MEER DAN 40 JAAR!

Decléor heeft zijn doeltreffendheid altijd te danken gehad aan de natuur en heeft de wetenschap gebruikt om tot de essentie te komen en geniet daarom grote erkenning in de wereld van cosmetische aromatherapie.

Decléor beheerst met een bijzondere precisie de gehele verzameling van krachten van al de essentiële oliën en kan zo voldoen aan de behoefte van iedere huid en een gerichte verzorging bieden

Al sinds het begin weet DECLÉOR dat vrouwen niet alleen verlangen naar cosmetische resultaten, maar ook naar comfort en welzijn.

Elke verzorging verbetert zichtbaar de uitstraling van de huid en biedt tegelijkertijd een unieke zintuiglijke ervaring. Dit is ook waarom de beste beautyprofessionals trouw zijn aan DECLÉOR. Hun deskundige handen verkwikken de zintuigen en verzorgen de huid met natuurlijke en uitsluitend manuele methoden.

DECLÉOR, Skin - Body - Mind.

VAN INTUÏTIE TOT CREATIE. De passie overbrengen

Solange Dessimoulie Ambassadrice van Decléor en visionaire vrouw.

 

«In 1974 heb ik zin willen geven aan mijn leven door Decléor op te richten:

Met een eenvoudige opdracht: mijn passie voor schoonheid aan zoveel mogelijk mensen overbrengen.

Dit alles met een bepaalde visie: met de onuitputtelijke rijkdom van de planten wereld een energetische techniek uitwerken die de behandelingen en verzorging voor vrouwen perfectioneert.

Achter deze techniek zit een authentiek filosofie: een vrouw moet zich goed voelen in haar lichaam, in haar geest en in haar huid.


Deze opdracht, visie en filosofie zijn vandaag de dag nog even belangrijk als op de dag dat ik Decléor heb opgericht. Het nieuwe credo van Decléor ‘SKIN ∙ BODY ∙ MIND’ is geen mystieke claim.  Het is een toegevoegde waarde aan onze oorspronkelijke verklaring, gebaseerd op onze authentieke, 40 jaar oude filosofie die meer dan ooit met haar tijd mee gaat..

Het is voor mij een immens genoegen de heropleving van Decléor te delen.

Samen met gemotiveerde teams, uiterst voortvarende en geëngageerde leveranciers hebben we het genoegen onze diepe overtuigingen te delen. Decléor en ikzelf wensen u veel succes en geluk. “

 

decléor, EXPERT IN COSMETISCHE AROMATHERAPIE

Sinds ruim 40 jaar steunt het merk haar ontwikkeling op drie fundamentele waarden, die eigen zijn aan de wereld van de essentiële oliën:
natuurlijkheid, zintuiglijkheid en doeltreffendheid.

DECLÉOR selecteert steeds zeer hoogwaardige essentiële oliën, de zuiverste en de doeltreffendste. Het merk werkt dan ook samen met de beste leveranciers die aan de spits zijn van de nieuwste technologieën en reglementering, die een traceerbaarheid kunnen waarborgen van het begin tot het einde van de productieketen: selectie van de planten en van de teeltplaatsen, optimalisering van de oogstdatums, aangepaste extractiemethode en strikte kwaliteitscontrole door chromatografie.

De kwaliteitswaarborg wordt niet alleen bij de bron gesteld maar onze kwaliteitslaboratoria controleren ook systematisch en nauwgezet elk lot om er zeker van te zijn dat elke levering in overeenstemming is met onze standaarden.

DECLÉOR kiest essentiële oliën van de beste kwaliteit die voldoen aan een welbepaald chemotype* en een gekozen geurkwaliteit. Dankzij haar veeleisende benadering is het merk DECLÉOR een expert geworden in de cosmetische Aromatherapie:
zuiver wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling betreffen vandaag de dag ruim 50 essentiële oliën, verwerkt in meer dan 120 formules.

(* het chemotype stemt overeen met een daadwerkelijke biochemische "identiteitskaart” van de plant).