Harmonie calm organic

Om de gevoelige huid te kalmeren, introduceren wij met trots onze eerste biologische productlijn: Harmonie Calm Organic, met de meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos. Een verzachtende, kalmerende verzorging voor de gevoelige huid. 

Ons biologische certificeringsproces is COSMOS Organic gecertificeerd door ECO-Cert Greenlife volgens de COSMOS-standaard. Het Cosmebio-label garandeert de authenticiteit van het unieke organische cosmetische formuleringsproces voor het assortiment. Meer informatie is beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com.Wat zijn Ecocert en Cosmebio?

Ecocert is een certificeerder en controleert dat bedrijven de voorwaarden naleven om een label of certificering te verkrijgen. Ecocert heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de biologische landbouw door deel te nemen aan het opstellen van Franse en Europese regelgeving en werkt vandaag nog steeds samen met het Franse Ministerie van Landbouw, INAO (het Franse Nationaal Instituut voor Oorsprong en kwaliteit) en de Europese Commissie om de ontwikkeling te ondersteunen van deze productiewijze.

Meer informatie: http://www.ecocert.com/en/

Ons biologische certificeringsproces is COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-standaard.


COSMEBIO® is in 2002 ontstaan uit de samenwerking van een tiental betrokken cosmetische laboratoria, bij de ontwikkeling van een handvest om de basis te leggen voor een authentiek natuurlijk en ecologisch cosmetisch gebruik van producten uit de biologische landbouw. Het COSMEBIO®-handvest heeft aanleiding gegeven tot twee zeer veeleisende specificaties die zijn ingediend bij het Franse ministerie van Industrie. In slechts een paar jaar is COSMEBIO® uitgegroeid tot het centrale punt voor de belangrijkste spelers in biologische cosmetica en de belangrijkste Europese vereniging die zich toelegt op deze sector.

Voor meer informatie: http://www.cosmebio.org

Het Cosmebio-label garandeert de authenticiteit van het unieke organische cosmetische formuleringsproces voor het assortiment.


LET OP! Bij gebruik van Harmonie Calm Organic producten en/of beeldmateriaal, de uiting hiervan en/of certificaten (zowel online en offline) is het vermelden van onderstaande disclaimer wettelijk verplicht: 
"COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-standaard, beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com"


DE PRODUCTEN

Aromessence Rose d'Orient Baume de Nuit Apaisant100% natuurlijke oorsprong

99% van de ingrediënten is biologisch verbouwd

80,1% van de formule is biologisch afbreekbaar

COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard.

Beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com


Aromessence Rose d'Orient Serum-Huile Apaisant

100% natuurlijke oorsprong

99% van de ingrediënten is biologisch verbouwd

99,3% van de formule is biologisch afbreekbaar

COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. Beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com


Cream & Masque 2in1 Apaisant Confort99,96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong

(de overige 0,04% garandeert de houdbaarheid van de ingrediënten)

20% van de ingrediënten is biologisch verbouwd

95,5% van de formule is biologisch afbreekbaar

COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. Beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com
Professionele Gezichtsmasker99,9% natuurlijke oorsprong

96,7% biologische afbreekbaarheid

COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. Beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com


Waarom kiezen voor Ecocert gecertificeerde biologische cosmetische skincare producten?


Natuurlijkheid: Gecertificeerde biologische cosmetische producten hebben striktere regels aangaande natuurlijkheid: minimaal 95% van de ingrediënten moeten van natuurlijke oorsprong zijn en minimaal 20% van de ingrediënten moet uit biologische landbouw komen.

Effectiviteit: De effectiviteit van gecertificeerde biologische cosmetica is vergelijkbaar met die van conventionele cosmetica. Essentiële oliën hebben bijvoorbeeld bewezen werkzaamheidsresultaten gelijk aan of soms hoger dan synthetische ingrediënten.