Ylang I / Ylang III / Compleet YlangEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Ylang Ylang

INCI naam
Cananga odorata bloem olie
Naam van de Essentiële olie
Ylang I / Ylang III / Compleet Ylang
Oorsprong
Madagascar
Deel gebruikt
Bloem
Geur
Mild, bloemen, jasmijn noot
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
1-1.5L Essentiële Olie vereist 100 kilo bloemen*
*Faucon, M. Traité d'aromathérapie scientifique et médicale : fondements & aide à la recept. (Zong de la terre, in 2015).

Over de plant

Latijnse naam
Cananga odorata var. Genuina
Botanische familie
Annonaceae
Plant detail
De Cananga-boom is een snelgroeiende boom die tot 15-20 meter hoog kan groeien in het wild. Wanneer ze worden gesneden, bereiken ze slechts 3 meter om het oogstproces te vergemakkelijken. Per boom wordt jaarlijks ongeveer 5 kilo bloemen geoogst
Bloeitijd
April - Juni

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Dit krachtige element is zeer gewild en wordt vaak gebruikt in aromatherapie. Hier is alles wat u moet weten over Ylang Ylang Essentiële Olie.

Voordelen van Ylang Ylang Essentiële Olie

1. Huidversterker

Bij lokale toepassing op de teint, is Ylang Ylang Essentiële Olie beroemd om zijn vermogen om een natuurlijke glans te stimuleren.

2. Zuiverend

Ylang Ylang Essentiële Olie kan helpen de huid te zuiveren en te beschermen.

3. Positiviteit

Dankzij het vermogen om direct in te werken op het reuksysteem in de hersenen, kan het inademen van Ylang Ylang Essentiële Olie een onmiddellijk positief effect hebben op je humeur.

Waar wordt Ylang Ylang Essentiële Olie voor gebruikt?

Met krachtige verbeterende oliën, waaronder Ylang Ylang Essentiële Olie, kan je je huid belonen.

Zuiverend: de krachtige eigenschappen van Ylang Ylang Essentiële Olie maken het een zeer effectieve huidreiniger. Het werkt ook als een verbeterende krachtpatser, die het proces van de opperhuid stimuleert.

Evenwicht: Ylang Ylang Essentiële Olie doet wonderen om uw talgproductie te reguleren. Of uw huid nu droog of vettig is, de Ylang Ylang-olie corrigeert de hoeveelheid olie die uw talgklieren produceren, zodat uw huid de een verbeterde hoeveelheid vocht heeft.

Anti-aging:

Met zijn krachtige antioxiderende eigenschappen kan Ylang Ylang olie helpen om de vrije radicalen af te weren die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering. Voor andere anti-aging Essentiële Oliën , kijk ook naar rozenolie en geraniumolie . '

Waar komt Ylang Ylang Essentiële Olie vandaan?

De canaga-boom komt oorspronkelijk uit Indonesië, Maleisië en de Filippijnen. Netjes hangen aan zijn takken zijn ingewikkelde stervormige bloemen die een uniek element produceren: Ylang Ylang Essentiële Olie.

Geschiedenis van Ylang Ylang Essentiële Olie

De legende van Ylang Ylang

Een filipijnse legende spreekt over een jong meisje, die de goden Ylang noemden en eisten dat niemand haar ooit zou aanraken. Toen ze ouder werd, werd Ylang enorm verliefd op een jonge man. De liefde van Ylang was te sterk en ze stond uiteindelijk toe dat ze bloemen van hem accepteerde en zijn vingers aanraakte. Dit veroorzaakte een betovering die haar veranderde in een prachtige boom met een bedwelmende bloem - Ylang Ylang.

De bloem der bloemen

Ylang Ylang heeft zijn prestigieuze bijnaam verdiend vanwege de unieke eigenschappen die een van de krachtigste Essentiële Oliën produceren.

Van oost naar west

Over de hele wereld wordt Ylang Ylang Essentiële Olie gebruikt om een groot aantal voordelen te promoten. Op de Molukseilanden gebruiken mensen Ylang Ylang-olie als hoofdbestanddeel van Macassar-olie; een haarpommade. In Indonesië liggen de bloemen verspreid over het bed van pasgetrouwden om romantiek te stimuleren.

Feiten over Ylang Ylang Essentiële Olie

#1

Een lastig proces

Ylang Ylang Essentiële Olie wordt geproduceerd door stoomdestillatie, afhankelijk van hoe lang de bloemen worden gedestilleerd, worden 5 verschillende soorten olie geproduceerd. Volgens Dr. Couic Marinier, Wanneer alle breuken zijn gemaakt, is de totum-olie die is afgeleid, de gewenste olie van aromatherapeuten .

#2

De bloem van liefde

'? Ylang Ylang Essentiële Olie wordt beschouwd als het ultieme florale afrodisiacum , zegt dr. Couic Marinier. Het ontspant en kalmeert in tijden van stress, en gebruikt zijn opwindende aroma om gevoelens van passie op te wekken.

#3

In het dieptst van de nacht

Bloemen geoogst voor Ylang Ylang olie moeten 's nachts met de hand worden geplukt. Door de hoge concentratie van aromatische stoffen in de bloem kunnen ze hun krachtige eigenschappen te behouden. Of je nu op zoek bent om je lichaam of geest te er jonger uit laten zien, Ylang Ylang Essentiële Olie geeft je de boost die je nodig hebt

Deze producten zijn misschien ook interessant voor u

Aroma Pureté - 2 in 1 purifying & exfoliating mask

Aroma Pureté - 2 in 1 purifying & exfoliating mask

Aroma Pureté

 • Verfijnt de huidtextuur
 • Exfolieert
 • Zuivert
Ontdek nu Ontdek nu
Aromessence Ylang Ylang Purifying Night Balm

Aromessence Ylang Ylang Purifying Night Balm

Aroma Pureté

 • Verfijnt de huidtextuur
 • Zuivert
 • Reinigen
Ontdek nu Ontdek nu
Blemish Roll-On Stick

Blemish Roll-On Stick

Aroma Pureté

 • Verfijnt de huidtextuur
 • Kalmeert
 • Zuivert
Ontdek nu Ontdek nu
Aromessence Ylang Cananga - Purifying Oil-Serum

Aromessence Ylang Cananga - Purifying Oil-Serum

Aroma Pureté

 • Verfijnt de huidtextuur
 • het verminderen van talg
 • Zuivert

100%
natuurlijke oorsprong

Ontdek nu Ontdek nu