Gele mandarijn Essentiële Olie / Groene mandarijn Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Mandarijn

INCI naam
MANDARIJNBOOM SCHIL olie
Naam van de Essentiële olie
Gele mandarijn Essentiële Olie / Groene mandarijn Essentiële Olie
Oorsprong
Sicilië / Brazilië
Deel gebruikt
Fruit schil, schil
Geur
Vers, fruitig, zurig
Extractiemethode
Koude druk
Productie
Tussen 0,5 en 3 ml Essentiële Olie per kg mandarijn *
*Franchomme, P. La science des huiles essentielles médicinales. (Guy Trédaniel, 2015).

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Mandarijn sinaasappelboom
Latijnse naam
Mandarijn
Botanische familie
Wijnfruitfamilie
Plant detail
De vrucht is zacht, gemakkelijk beschadigd door kou en droogte.

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Het extract van de buitenste korst van de vrucht, Mandarijn Essentiële Olie, heeft veel voordelen voor lichaam, geest en huid. Hier is alles wat u moet weten over Mandarijn Essentiële Olie en hoe u deze aromatherapie kunt gebruiken in uw dagelijkse rituelen.

Voordelen van Groene Mandarijn Essentiële Olie

1. Zuiverend

Mandarijnolie bevat antioxidanten en zorgt voor effectieve zuiverende effecten.

Om dit effect te maximaliseren, kijkt u naar andere Essentiële Oliën zoals citroenolie of Bergamotolie .

2. Kalmerend

Mandarijn Essentiële Olie kan de geest te helpen om te kalmeren, samen met Lavendelolie en gemberolie .

Waar wordt Groene Mandarijn Essentiële Olie voor gebruikt?

Anti-aging

Rijk aan antioxidanten heeft Mandarijnetherapie aangetoond dat het vrije radicalen neutraliseert die de huidcellen kunnen beschadigen en vaak de primaire oorzaak zijn van vroegtijdige huidveroudering. Kijk voor extra anti-agingeffecten voor de huid op geraniumolie om een jeugdige gloed te houden.

Er jonger uit laten zien

Met zijn vermogen om uw huid te vernieuwen, kan Mandarijn Essentiële Olie worden gebruikt om de teint te egaliseren. Of het probleem nu pigmentatie of andere onvolkomenheden betreft, de eigenschappen ervan kunnen helpen uw huid te verbeteren en te beschermen.

Verlichten

Gebruik mandarijnolie om uw huid voller, stralender en stralender te laten lijken.

Waar komt Groene Mandarijn Essentiële Olie vandaan?

Mandarijn Essentiële Olie wordt al meer dan 3000 jaar gecultiveerd en is afgeleid van de delicate wintergroene boom in de oosterse streken van China, Vietnam en Japan.

Geschiedenis van Groene Mandarijn Essentiële Olie

Een krachtige naam

Het mandarijn fruit dankt zijn naam aan de hoge functionarissen van het Chinese rijk, dankzij de levendige kleur die doet denken aan hun koninklijke oranje gewaden.

Het geschenk van geluk

Tijdens het Chinese Nieuwjaar is het schenken van een mandarijn een traditioneel symbool van fortuin en welvaart. Als je echt indruk wilt maken, toont het geven van meerdere mandarijnen van rijkdom.

Laat bloeier

Volgens Dr. Couic Marinier, hoewel de mandarijn al lang is geïdentificeerd, is deze pas rond 1800, vier jaar na de traditionele sinaasappel, in Europa aangekomen.

Feiten over Groene Mandarijn Essentiële Olie

#1

Een smakelijke toevoeging

Dankzij zijn pittige en toch zoete smaak is mandarijnolie een populaire toevoeging aan eten en drinken en kan het zelfs als natuurlijk conserveermiddel worden gebruikt.

#2

Een onwaarschijnlijke held

Dankzij de zuiverende eigenschappen kan Mandarin Essentiële Olie worden aangebracht om het gebied schoon te maken en een beschermende laag te vormen.

#3

Zoete dromen

Mandarijn Essentiële Olie werkt kalmerend

Geef je huid, lichaam en geest een boost met de er jonger uit laten ziende effecten van Mandarijn Essentiële Olie.