Echte Lavendel Essentiële Olie / Klonale Lavendel Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Lavendel

INCI naam
Lavendel olie
Naam van de Essentiële olie
Echte Lavendel Essentiële Olie / Klonale Lavendel Essentiële Olie
Oorsprong
Frankrijk
Deel gebruikt
Bloem
Geur
Zoet, bloemen, licht aromatisch
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
Tussen 5 en 8,5 ML Essentiële Olie van Lavendel per kg Lavendel *
*Faucon, M. Traité d'aromathérapie scientifique et médicale : fondements & aide à la recept. (Zong de la terre, in 2015).

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Echte Lavendel, Engelse Lavendel, tuinLavendel, gewone Lavendel, smalbladige Lavendel.
Latijnse naam
Echte Lavendel
Botanische familie
Lipbloemenfamilie
Plant detail
Lavendel is een struik die 1 meter hoog kan worden
Bloeitijd
Bloeiend: April-Mei / Oogst: Juli-Augustus
Oorspronkelijke regio
Het zuiden van Frankrijk

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Met zijn prachtige paarse bloesems, bedwelmende geur en vel verbeterende voordelen, is de Essentiële Olie van Lavendel zeer geliefd in de wereld van aromatherapie .

Hier is alles wat u moet weten over Lavendelolie en hoe u het kunt opnemen in uw dagelijkse rituelen voor een jonger uitziende huid, detox en als stemmingsbooster.

Deze producten zijn misschien ook interessant voor u

MISSION FIRMING

MISSION FIRMING

Verslapte huid | lavendel

  • Anti-wrinkles
  • firming
  • Anti-age
Ontdek nu Ontdek nu