Zoete Sinaasappel Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Zoete Sinaasappel

INCI naam
Zoete SinaasappelSCHIL olie
Naam van de Essentiële olie
Zoete Sinaasappel Essentiële Olie
Oorsprong
Argentinië, Brazilië, Italië, Costa Rica, Spanje, Mexico
Deel gebruikt
Schil
Geur
Zoet, fris, scherp
Extractiemethode
Koude expressie
Productie
Tussen 2 en 8 ml Essentiële Olie met 1 KG Zoete Sinaasappel *
*Franchomme, P. La science des huiles essentielles médicinales. (Guy Trédaniel, 2015).

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Sinaasappelboom
Latijnse naam
Sinaasappelboom
Botanische familie
Wijnfruitfamilie
Plant detail
De bladeren van de bomen zijn altijd groen
Oorspronkelijke regio
Oost-Azië

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Essentiële Zoete Sinaasappel Essentiële Olie is een van de meest opvallende citrus oliën, beide dankzij de voordelen en de brede commerciële productie.

Hier is alles wat u moet weten over Zoete Sinaasappel Essentiële Olie en hoe u kunt profiteren van het opnemen van deze olie gebruikt in aromatherapie, in uw dagelijkse rituelen.

Voordelen van Zoete Sinaasappel Essentiële Olie

1. Positiviteit

De sterke en aangename sfeer van Zoete Sinaasappel Essentiële Olie kan helpen de geest te verbeteren en/of verfrissen.

Zoete Sinaasappelolie kan een rustgevend effect hebben op het lichaam.

3. Zuiverend

Zoete Sinaasappel Essentiële Olie bezit krachtige zuiverende eigenschappen.

Waar wordt Zoete Sinaasappel Essentiële Olie voor gebruikt?

Versterkt

Zoete Sinaasappel Essentiële Olie zit boordevol antioxidanten en vitamine C in het bijzonder en kan plaatselijk worden gebruikt om de huid te beschermen tegen schadelijke externe factoren, zodat uw opperhuid de optimale omgeving heeft om te gedijen.

Laat er jonger uitzien

Samen met Citroenolie en Sandelhoutolie , Sweet Orange olie is een geweldige natuurlijke olie om tekenen van veroudering te bestrijden. Met zijn krachtige antioxiderende werking verdedigt het de huid tegen vrije radicalen. Het resultaat? Een zeer gladde huid.

Waar komt Zoete Sinaasappel Essentiële Olie vandaan?

De Zoete Sinaasappelboom is direct herkenbaar, met donkergroene bladeren, witte bloemen en levendige oranje vruchten. Oorspronkelijk uit China, wordt de Zoete Sinaasappel wordt al eeuwen gebruikt, en wordt deze nu uitgebreid geteeld in Amerika.

Geschiedenis van Zoete Sinaasappel Essentiële Olie

Geluk

In China wordt verondersteld dat de Zoete Sinaasappel het geluk symboliseert, waardoor ze een goed gebruikt ingrediënt is voor traditionele geschenken.

Europa eerst

Er wordt aangenomen dat de Europeanen voor het eerst de voordelen van de Zoete Sinaasappel ontdekten dankzij de verfrissende smaak, die door de rijken in privé landgoeden werd verbouwd.

Feiten over Zoete Sinaasappel Essentiële Olie

#1

Eeuwenoud fruit

De sinaasappelboom is bekend geworden als de oudste en meest gecultiveerde plant en vrucht van de wereld.

#2

Fruit van de goden

Eeuwen geleden werden sinaasappelen beschouwd als de vrucht van de goden en worden ze in het verhaal van Hercules en Titan Atlas afgebeeld als de 'gouden appels'.

#3

Welzijn van de patiënt

Volgens Dr. Couic Marinier, werd Zoete Sinaasappel Essentiële Olie gebruikt om een verbeterende en sfeerverhogende omgeving te bevorderen. Naast de heerlijke smaak, kan het gebruik van Zoete Sinaasappel Essentiële Olie in uw schoonheidsroutine kan uw geest, lichaam en huid helpen veranderen.