Salie Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Afvoerend Salie

Over Salie

INCI naam
SCHARLEI olie / SCHARLEI BLOEM olie
Naam van de Essentiële olie
Salie Essentiële Olie
Oorsprong
OEKRAÏNE / FRANKRIJK
Deel gebruikt
Bovengrondse delen (Plant, Bloem)
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
800 g planten voor 10 ml Essentiële Olie van Salie

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Salie
Latijnse naam
Muskaatsalie
Botanische familie
Lipbloemenfamilie
Plant detail
De hoogte van de plant is ongeveer 40 tot 100 cm. De bloei vindt plaats in juni. De oorsprong van de plant is afkomstig uit Europa en West-Azië. De salie wordt spontaan opnieuw gezaaid.
Oorspronkelijke regio
Europa en West-Azië

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Essentiële Olie van Salie, met een lange geschiedenis als verbeterend kruid, wordt door velen beschouwd als een van de nuttigste ingrediënten in aromatherapie.

Of het nou voor je geest, je welzijn of je huid is, hier is alles wat u moet weten over hoe heilzaam Salie olie kan zijn wanneer het wordt toegepast in uw dagelijkse rituelen.