Zwarte Peper Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Zwarte Peper

INCI naam
Zwarte PeperPLANT FRUIT olie
Naam van de Essentiële olie
Zwarte Peper Essentiële Olie
Oorsprong
Madagascar
Deel gebruikt
Fruit
Geur
Scherp, heet, versterkend
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
Tussen de 12 en 39 MG Essentiële Olie met 1 KG Zwarte Peper plant*
* Faucon, M. Traité d'aromathérapie scientifique et médicale : fondements & aide à la recept. (Zong de la terre, in 2015).

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Zwarte Peper
Latijnse naam
Zwarte Peperplant
Botanische familie
Peperfamilie
Plant detail
Er zijn 700 honderd verschillende soorten peper in de wereld. De plant kan 10 meter hoog worden. De bloemen produceren de bessen die het fruit zijn. De plant kan elk jaar ongeveer 5 kilo fruit leveren.
Oorspronkelijke regio
Himalaya

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën. Hoewel Zwarte Peper zelf vaak wordt gebruikt in het dagelijks leven, zijn de voordelen van Zwarte Peper Essentiële Olie niet zo algemeen bekend. Al lang bekend om zijn medicinale waarde, Zwarte Peper Essentiële Olie in aromatherapy kan een krachtige invloed hebben op de huid, geest en lichaam. Hier is alles wat u moet weten over dit krachtige ingrediënt. '