Rozemarijn Essentiële Olie / Cineol Rozemarijn Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Anti-bacterieel Rozemarijn

Over Rozemarijn

INCI naam
ROZEMARIJNBLAD OLIE
Naam van de Essentiële olie
Rozemarijn Essentiële Olie / Cineol Rozemarijn Essentiële Olie
Oorsprong
Tunesië / Marokko, Frankrijk
Deel gebruikt
Bladeren
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
50 kg droog plan voor 1 kg EO

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Rozemarijn
Latijnse naam
Rozemarijn
Botanische familie
Lipbloemenfamilie
Plant detail
Rozemarijn is een kleine struik van 1 tot 1,5 meter lang

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Een ingrediënt dat we maar al te goed kennen uit de keuken, Rozemarijn, kan ook tal van voordelen bieden voor je huid, maar ook voor lichaam en geest. Blijf lezen om te ontdekken waarom Rozemarijn Essentiële Olie een bestanddeel zou moeten zijn in je dagelijkse gewoonten.