Vetiver Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Vetiver

INCI naam
VETIVERIA ZIZANOIDES WORTEL olie
Naam van de Essentiële olie
Vetiver Essentiële Olie
Oorsprong
Madagascar, Sri Lanka, Haïti
Deel gebruikt
Wortels
Geur
Dof, droog, houtachtig
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
4 ML Essentiële Olie van Vetiver met 1 KG plant *
*Franchomme, P. La science des huiles essentielles médicinales. (Guy Trédaniel, 2015).

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Vetiver
Latijnse naam
Chrysopogon zizanioides
Botanische familie
Grassenfamilie

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Vetiver Essentiële Olie wordt al duizenden jaren in Zuidoost-Azië en West-Afrika gebruikt en heeft een groot aantal prachtige voordelen.

Of het nou voor je geest, je welzijn of je huid is, hier is wat je moet weten over de heilige olie van Vetiver.