Strobloem Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Over Strobloem

INCI naam
KERRIEPLANT BLOEM olie
Naam van de Essentiële olie
Strobloem Essentiële Olie
Oorsprong
Frankrijk
Deel gebruikt
Bloem
Geur
* Franchomme, P. De wetenschap van medicinale Essentiële Oliën. (Guy Tre? Daniel, 2015)
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
2,5 ML Essentiële Olie geproduceerd met 1 KG Strobloem plant *

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Strobloem
Latijnse naam
Kerrieplant
Botanische familie
Composietenfamilie
Plant detail
De plant is een struik met een hoogte van 20-30 cm. De kleine bloemen zijn geel, bloeien in de zomer en verwelken nooit.
Bloeitijd
Juli-Augustus

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Met bewezen zuiverende, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft Strobloem Essentiële Olie als Helichrysum Essentiële Olie, verschillende voordelen om uw geest en huid te stimuleren.

Hier is alles wat u moet weten over Helichrysum olie en hoe dit element van aromatherapie kan u van dienst zijn door het op te nemen in uw dagelijkse rituelen.