LAVANDIN SUPER Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Cel stimulerend Lavandin

Over Lavandin

INCI naam
LAVANDIN olie
Naam van de Essentiële olie
LAVANDIN SUPER Essentiële Olie
Oorsprong
Frankrijk, Spanje
Deel gebruikt
Bloem
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
100 kg plant om 2-3 kg te produceren

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Lavandin
Latijnse naam
Lavandin
Botanische familie
Lipbloemenfamilie
Plant detail
Lavandin is een hybride van twee soorten Lavendel: Lavandula augustifolia (vrouwelijk) x Lavandula latifolia (mannelijk)
Lavandin is een struik die 1 meter hoog kan worden en de groei vindt plaats tussen 0 en 800 meter hoogte vergeleken met echte Lavendel die op meer dan 800 meter hoogte groeit.

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Vaak verward met zijn neef, Lavendelolie, heeft Lavandin olie een veelvoud aan voordelen op zich. Vaak beschouwd als krachtiger in aromatherapie, Lavandin Essentiële Olie is geweldig voor het lichaam en de geest.

Hier is alles wat u moet weten over Lavandin olie en hoe u het kunt opnemen in uw dagelijkse rituelen.