Palmarosa Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

verbeterend Palmarosa

Over Palmarosa

INCI naam
Palmarosa
Naam van de Essentiële olie
Palmarosa Essentiële Olie
Oorsprong
Nepal
Deel gebruikt
Bovengrondse deel
Extractiemethode
Stoomdestillatie
Productie
Tussen 1 en 10 ML Essentiële Olie van Palmarosa met 1 KG plant *
* Faucon, M. Traité d'aromathérapie scientifique et médicale : fondements & aide à la recept. (Zong de la terre, in 2015).

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Palmarosa
Latijnse naam
Palmarosa
Botanische familie
Grassenfamilie
Plant detail
Palmarosa is een groenblijvend kruid dat 3 meter hoog kan worden en behoort tot dezelfde citroengrasfamilie. De Palmarosa komt oorspronkelijk uit India. Deze plant groeit in India, Vietnam of Guatemala. Het parfum lijkt op rozenparfum en de Essentiële Olie is rijk aan geraniol.
Oorspronkelijke regio
India

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Palmarosa Essentiële Olie wordt snel een favoriet in de wereld van aromatherapie dankzij haar vermogen om de huid te er jonger uit laten zien.

Hier is alles wat u moet weten over de verschillende voordelen van Palmarosa olie en hoe u dit krachtige ingrediënt kunt opnemen in uw dagelijkse rituelen.