Jasmijn absolute Essentiële OlieEssentiële Oliën voor huidverzorging

Vernieuwing Jasmijn

Over Jasmijn

INCI naam
JASMIJN GRANDIFLORUM BLOEM EXTRACT
Naam van de Essentiële olie
Jasmijn absolute Essentiële Olie
Oorsprong
Egypte
Deel gebruikt
Bloemen
Geur
Bloemig, fruitig, poederig
Extractiemethode
Oplossende extractie

Over de plant

Veelvoorkomende namen
Spaanse jasmijn, Koninklijke jasmijn, Catalaanse jasmijn
Latijnse naam
Grote jasmijn
Botanische familie
Olijffamilie
Plant detail
De plant is een struik met witte bloemen waarvan de prachtige geur een bloemige toon geeft aan parfums.

Onze expert Docteur Françoise Couic Marinier vertelt u alles over Essentiële Oliën.

Lang gebruikt voor zijn decoratieve doeleinden, wordt Jasmine al eeuwen gebruikt. Niet alleen mooi om naar te kijken, Jasmijn Essentiële Olie speelt ook een belangrijke rol in aromatherapie en cosmetica.

Hier is alles wat u moet weten over hoe u Jasmijn olie kunt opnemen in uw dagelijkse rituelen om uw huid, geest en lichaam te transformeren.